بهبود عملکرد دستگاه گوارش
لیمو عمانی بهطور کلی عملکرد دستگاه گوارش را تنظیم میکند. بهاین ترتیب که هم برای درمان یبوست مفید است و هم درمان اسهال. این خشکبار مفید ضمن تنظیم حرکات روده، معده را نیز تقویت کرده و مانع از ابتلا به بیماریهای معده خواهد بود.
خواص ضد سرطانی
لیمو عمانی مانند یک آنتیبیوتیک ضعیف طبیعی مانع از تقسیم سلولی در ردههای سلول سرطانی میشود و از تغییر DNA سلولی و تبدیل آنها به سلول سرطانی جلوگیری میکند.
خاصیت سمزدایی
لیمو عمانی همزمان با تنظیم عملکرد دستگاه گوارش، با خواص ضدباکتریایی خود، سیستم گوارش را سمزدایی کرده و مواد و باکتریهای مضرر و زائد را از بدن خارج مینماید.
حاوی مواد معدنی متفاوت
لیمو عمانی را باید یک منبع غنی از مواد معدنی متفاوت دانست. اسیدفولیک، اسید آمینه، کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر و پتاسیم بخشی از این مواد معدنی مفید و مورد نیاز بدن محسووب میشوند.
حاوی ویتامین C و B و D
لیمو عمانی سرشار از ویتامینهای سی، بی و دی است که برای بدن بسیار ضروری و مفیدند و کمبود آنها مشکلات متعددی را ایجاد میکند. وجود ویتامین D در این ماده غذایی به بهبود سیستم ایمنی بدن، پیشگیری از پوکی استخوان و تقویت دندانها کمک میکند. ویتامین C نیز ضمن کمک به سیستم ایمنی بدن، مقاومت بخشهای مختلف را دربرابر عوامل بیماریزا افزایش میدهد. ویتامین B هم در بهبود استرس و اضطراب و آرامش اعصاب و روان موثر است.
بنابراین باید لیمو عمانی را یکی از مفیدترین مواد غذایی مورد استفاده در آشپزخانههای ایرانی و داروخانههای سنتی و گیاهی دانست. از آنجا که پر لیموعمانی تمامی این مواد و خواص را درخود دارد، بهدلیل مصرف آسانتر و راحت تر گزینهی بهتری محسوب میشود.

سخن پایانی
درنهایت باید گفت، اگر قصد استفاده از لیمو عمانی بهعنوان دمنوش یا چاشنی غذا را دارید، احتمالا با پر لیمو عمانی تجربه بهتری را نسبت به لیمو عمانی کامل بهدست خواهید آورد. البته که استفاده از لیمو عمانی کامل نیز گاهی به زیبایی غذا و حفظ ظاهر سنتی آن کمک میکند.