مرکز معرفی  بهترین گیاهان دارویی  در ایران

مرکز معرفی بهترین گیاهان دارویی در ایران

بیان خواص گیاهان دارویی در ایران
مرکز معرفی  بهترین گیاهان دارویی  در ایران

مرکز معرفی بهترین گیاهان دارویی در ایران

بیان خواص گیاهان دارویی در ایران

فواید و مضررات پرک لیمو عمانی

پرک لیمو عمانی خانگی + نحوه استفاده آن در آشپزی در منزل

لیمو عمانی پرک شده به عنوان یک چاشنی بسیار عالی و مفید در تهیه غذای ایرانی‌ها و مردم مناطق خاورمیانه استفاده می‌شود.پرک لیمو عمانی از خشک شدن و آسیاب شدن لیمو عمانی بدست می‌آید. کاربرد پر لیمو بیشتر برای مصارف غذایی استفاده دارد در واقع پر لیمو جایگزین مناسبی برای لیمو است.

پرک لیمو عمانی خانگی  و خواص آن + نحوه استفاده آن در آشپزی در منزل چگونه است؟

پر لیمو خوش طعم تر از لیمو عمانی است زیرا در آن پوست لیمو وجود ندارد و تلخی آن تا حدی گرفته شده است. پر لیمو بیشتر در قورمه سبزی، قیمه، خورش بادمجان یا هر غذای دیگری که نیاز به چاشنی ترشی دارد مصرف می شود.لیموعمانی از نظر کلسیم و پتاسیم بسیار غنی است و خاصیت آنتی اکسیدانی ضدسرطان دلیل محبوبیت آن شده است.پرک لیمو عمانی سبزدانه را می توان در تهیه انواع خورش ها(قیمه و قورمه سبزی)،شربت و دمنوش استفاده نمود و طعمی عالی را تجربه نمود.

پر لیمو عمانی چیست و چه خواص و کاربردی دارد؟

خواص و مزایای لیمو عمانی چیست؟

لیمو عمانی و به‌طبع آن پر لیمو عمانی خواص متعددی دارد. استفاده از این خشکبار لذیذ و خوش‌عطر و خوش‌طعم تنها در غذاهای ایرانی یا عربی رایج نیست، بلکه از لیمو عمانی در دمنوش‌ها و چای‌های مختلف نیز استفاده می‌شود. دمنوش‌ها یا چای‌هایی که گاهی با نبات زعفرانی یا نبات خانگی همراه می‌شوند. استفاده از پر لیمو در چای یا دمنوش راحت‌تر و ساده‌تر از مصرف خود لیمو بوده و طعم بهتری نیز خواهد داد. از آنجا که لیمو عمانی خواص دارویی و درمانی متعددی دارد، استفاده از آن به‌صورت دمنوش نیز زیاد دیده می‌شود. برخی از خواص و مزایای لیمو عمانی عبارتند از:


پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقیلیمو عمانی منبع غنی از پتاسیم است که به پمپاژ خون کمک کرده و به‌این ترتیب به عملکرد بهینه و حفظ سلامت قلب کمک می‌کند. این خشکبار باعث کاهش فشار خون و کاهش کلسترول می‌شود. از دمنوش لیمو عمانی یا ترکیب این دمنوش با برخی گیاهان دارویی برای کنترل فشار خون بالا استفاده می‌شود.

پرک لیمو عمانی بدون پوسته و تخم در بسته بندی 100 گرمی


بهبود عملکرد دستگاه گوارش

لیمو عمانی به‌طور کلی عملکرد دستگاه گوارش را تنظیم می‌کند. به‌این ترتیب که هم برای درمان یبوست مفید است و هم درمان اسهال. این خشکبار مفید ضمن تنظیم حرکات روده، معده را نیز تقویت کرده و مانع از ابتلا به بیماری‌های معده خواهد بود.

خواص ضد سرطانی 

لیمو عمانی مانند یک آنتی‌بیوتیک ضعیف طبیعی مانع از تقسیم سلولی در رده‌های سلول سرطانی می‌شود و از تغییر DNA سلولی و تبدیل آن‌ها به سلول سرطانی جلوگیری می‌کند.

خاصیت سم‌زدایی

لیمو عمانی هم‌زمان با تنظیم عملکرد دستگاه گوارش، با خواص ضدباکتریایی خود، سیستم گوارش را سم‌زدایی کرده و مواد و باکتری‌های مضرر و زائد را از بدن خارج می‌نماید.

حاوی مواد معدنی متفاوت

لیمو عمانی را باید یک منبع غنی از مواد معدنی متفاوت دانست. اسیدفولیک، اسید آمینه، کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر و پتاسیم بخشی از این مواد معدنی مفید و مورد نیاز بدن محسووب می‌شوند.

حاوی ویتامین C و B و D

لیمو عمانی سرشار از ویتامین‌های سی، بی و دی است که برای بدن بسیار ضروری و مفیدند و کمبود آن‌ها مشکلات متعددی را ایجاد می‌کند. وجود ویتامین D در این ماده غذایی به بهبود سیستم ایمنی بدن، پیشگیری از پوکی استخوان و تقویت دندان‌ها کمک می‌کند. ویتامین C نیز ضمن کمک به سیستم ایمنی بدن، مقاومت بخش‌های مختلف را دربرابر عوامل بیماری‌زا افزایش می‌دهد. ویتامین B هم در بهبود استرس و اضطراب و آرامش اعصاب و روان موثر است.

بنابراین باید لیمو عمانی را یکی از مفیدترین مواد غذایی مورد استفاده در آشپزخانه‌های ایرانی و داروخانه‌های سنتی و گیاهی دانست. از آنجا که پر لیموعمانی تمامی این مواد و خواص را درخود دارد، به‌دلیل مصرف آسانتر و راحت تر گزینه‌‌ی بهتری محسوب می‌شود.

سخن پایانی

درنهایت باید گفت، اگر قصد استفاده از لیمو عمانی به‌عنوان دمنوش یا چاشنی غذا را دارید، احتمالا با پر لیمو عمانی تجربه بهتری را نسبت به لیمو عمانی کامل به‌دست خواهید آورد. البته که استفاده از لیمو عمانی کامل نیز گاهی به زیبایی غذا و حفظ ظاهر سنتی آن کمک می‌کند.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد