خواص و کاربرد تخم هویج در درمان بیماری ها
تخم هویج را به مقدر یک قاشق غذا خوری در یک لیوان آب جوش ریخته و آنرا بمدت ۵ دقیقه دم کنید. این دم کرده اثر نیرو دهنده، اشتها آور و مدر، زیاد کننده شیر خانم های شیرده می باشد. همچنین دم کرده تخم هویج و یا جویدن تخم هویج گاز معده را خارج کرده و فعالیت روده ها را زیاد می کند.
بذر هویج برای باردار شدن هم مفید بوده و در رفع عفونت واژن هم موثر است. تخم هویج خاصیت مدر (ادرار آور) داشته و باعث تقویت قوای جنسی میشود لذا مصرف آن به صورت پودر یا جوشانده توصیه می شود دقت شود که افراد با مزاج گرم نباید در خوردن هویج و تخم آن زیاده روی کنند.
در برخی منابع غیر علمی هم آمده است که برای پسر دار شدن (در کنار بسیاری عوامل و دستورات دیگر) مادر از شب اول پریودی تا پنجم پریودی، ۳۰ گرم تخم هویج را اول با آب سرد خوب بشورد، بعد ۲۰ دقیقه با آب تازه جوشانده و بگذارد دم بکشد، بعد با نبات بخورد. البته لازم به توصیه اکید است که اینها همه مواردی است که از دیرباز به صورت نسل به نسل منتقل شده و لزوما جنبه صحیح علمی ندارند.
برای تقویت اسپرم مرد هم برخی متخصصین طب سنتی معتفدند که مرد باید مقداری تخم هویج و تخم آلبالو (از هر کدام در حدود دو سه گرم) را با هم مخلوط کرده، بکوبد و سپس با مقداری عسل مخلوط کرده و به مدت ۶۰ روز (روزی یکبار) مصرف کند.