مرکز معرفی  بهترین گیاهان دارویی  در ایران

مرکز معرفی بهترین گیاهان دارویی در ایران

بیان خواص گیاهان دارویی در ایران
مرکز معرفی  بهترین گیاهان دارویی  در ایران

مرکز معرفی بهترین گیاهان دارویی در ایران

بیان خواص گیاهان دارویی در ایران

کینوا رنگارنگ و خواص فوق العاده دانه های کینوا


تفاوت بین کینوا سفید و کینوا رنگی:

تفاوت کینوا سفید، قرمز و سیاه از نظر ارزش غذایی کم است ولی در طعم، بافت و زمان پخت متفاوت هستند. کینوا سفید ظریف ترین و سبک ترین بافت را دارد و بعد از پخت نرم تر از انواع دیگر کینوا است. کینوا قرمز که بعد از پخت بیشتر به قهوه ای روشن تبدیل می شود، طعم شیرین تری دارد و بافت آن هنگام جویدن بیشتر حس می شود.

کینوا قرمز تا حدودی از نظر طعم و بو شبیه فندق است. کینوا قرمز برای تهیه سالاد سرد انتخاب بهتری است زیرا شکل خود را بعد از پخت حفظ می کند. کینوا سیاه عطر و طعم خاکی تری دارد و کمی شیرین مزه تر از کینوا سفید است و رنگ سیاه خود را بعد از پخته شدن حفظ می کند.با وجود اینکه تفاوت اندکی در عطر و طعم انواع رنگ های کینوا وجود دارد ممکن است بافت و طعم یکی از آن ها شما را برای یک غذای خاص بیشتر تحت تاثیر قرار دهد.

لاغری با دانه های کینوا رنگی پرو

لاغر شدن بدون گرسنگی کشیدن آرزوی قلبی خیلی از خانم ها و البته آقایان است. دانه های کینوا درست همین کار را می کنند. به خاطر اینکه حاوی میزان زیادی پروتئین هستند و به طور طبیعی سیری ایجاد می کنند. علاوه بر این ها کینوا خیلی زود معده را پر می کند و جلوی پرخوری را می گیرد. باید بدانید که این دانه ها کم چرب هستند و شاخص گلیسمی پایینی دارند. برای همین جایگزین مناسبی برای پاستاها، نان و برنج محسوب می شوند. توجه داشته باشید که ۱۰۰ گرم کینوا حاوی حدود ۳۰۰ کالری است.

فروش کینوا رنگی نیوشا + قیمت خرید به صرفه - آراد برندینگ

خواص مهم کینوا رنگی

  • تسکین دردهای میگرنی
  • مقابله با دیابت نوع ۲
  • ضد پیری
  • خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را نیز کاهش می دهد
  • مقابله با مشکلات گوارشی
  • لاغر کننده
بازار فروش کینوا رنگی خام - دانی جو

طرز تهیه و انواع غذاها با کینوا رنگی یا خاویار گیاهی :

هر یک پیمانه کینوا رنگی را با دو پیمانه آب یا آب مرغ و گوشت در حرارت ملایم و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه و مانند برنج تا زمانی که آب آن به طور کامل کشیده شود می پزند. کینوا خیلی زودتر از برنج قهوه ای می پزد و در واقع از نظر مدت پخت شبیه به برنج سفید است.

می توان از مقداری روغن زیتون، لیموترش، نارنج، سبزیجات خرد شده و گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای و پودر کاری  و ادویه و سبزیجات معطر، زیتون سبز و سیاه و پیازچه و نخود فرنگی و ذرت و … برای خوش طعم کردن این غذای مفید و مغذی استفاده کرد.

با کینوا رنگی می توان انواع غذاهای گیاهی برگر و دلمه و استانبولی و سالاد های گرم و سرد و حتی نان و سوپ و کوکو و شامی وسوپ های گیاهی  و گیاهخواری و یا همراه با گوشت و سبزیجات دیگر تهیه کرد. تقریبا هرچیزی که با برنج و عدس یا عدس سرخ می توان تهیه کرد با کینوا هم می توان تهیه نمود. حتی می توان آن را داخل آش ها اضافه کرد.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد