مرکز معرفی  بهترین گیاهان دارویی  در ایران

مرکز معرفی بهترین گیاهان دارویی در ایران

بیان خواص گیاهان دارویی در ایران
مرکز معرفی  بهترین گیاهان دارویی  در ایران

مرکز معرفی بهترین گیاهان دارویی در ایران

بیان خواص گیاهان دارویی در ایران

پنیر چدار چیست ؟ موارد مصرف پنیر چدار

پنیر چدار یک پنیر با طعم و عطری تقریباً تند است که اولین بار از شیر تازه گاو در روستای چدار در انگلستان تهیه شد. در حال حاضر، این پنیر در کشورهای مختلف و البته از شیر گوسفند و بز و گاهی بدون لبنیات نیز تهیه می‌شود. آنچه باعث محبوبیت پنیر چدار شده، تنها طعم و بوی آن نیست. بلکه خواص آن برای سلامتی موجب شده که توجه بسیاری به آن جلب شود. این پنیر سرشار از ویتامین K است و برای سلامتی اندام‌های مختلف از جمله کلیه‌ها و استخوان‌ها اهمیت بسیاری دارد.

در این مطلب قصد داریم به پاسخ سوال “پنیر چدار چیست” بپردازیم و همه موارد مربوط به پنیر چدار از جمله: چیستی، انواع، قیمت، طرز تهیه، موارد استفاده و… را بیان کنیم؛ در ادامه با فروشگاه ازطبیعت همراه باشید.

پنیر چدار چیست ؟ موارد مصرف پنیر چدار

پنیر چدار پنیری زرد رنگ با بافتی نسبتا سفت است که در تهیه انواع ساندویچ کلاب و فینگر فودها از آن استفاده می‌شود. چدار پنیری تهیه شده از شیر گاو است که اصالت آن به سامرست انگلستان باز می‌گردد.
در حال حاضر چدار تنها یک اسم نیست، بلکه چدار کردن نیز به فرایند پنیر سازی اشاره دارد که طی آن دلمه‌ی شیر گاو پخته شده، و سپس به خرده‌های ریزی به اندازه پنیر آسیاب می‌شود.

پنیر چدار چیست ؟
سپس این ذرات پنیر به هم فشرده شده تا توده‌های بزرگ پنیر حاصل شود. همچنین این توده‌ها را روی هم انباشته می‌کنند تا حداقل میزان رطوبت موجود نیز خشک شود. پنیر چداری که به سبک سنتی تهیه می‌شود، بافتی خشک، ترد و شکننده دارد، و طعم آن تند و تیز و قوی است.

 

تاریخچه پنیر چدار چیست ؟

مبدا تاریخی پنیر چدار حداقل به قرن 12 میلادی بر می‌گردد؛ یک دست نوشته از پادشاه هنری دوم از سال 1170، خرید 4640 کیلوگرم پنیرچدار را ثبت کرده است. اما پنیر چدار اولین بار در روستای چدار در سامرست در جنوب غربی انگلستان تولید شد.
تنگه چدار که در حاشیه روستا واقع شده، حاوی تعدادی غار است که رطوبت ایده آل و دمای ثابت را برای بلوغ پنیر فراهم می کند. چدار خواستگاه محافظت شده ای ندارد؛ اما در سال 2007 منطقه West Country Farmhouse Cheddar به عنوان منطقه‌ای برای تولید چدار به روش سنتی، انتخاب شد.

تاریخچه پنیر چدار چیست ؟

 

جوزف هاردینگ، موسس کارخانه لبنیات سامرست در قرن نوزدهم، در نوسازی و استانداردسازی پنیر چدار نقش اساسی داشت. به دلیل نوآوری های فنی، ترویج بهداشت لبنیات، و اشاعه داوطلبانه تکنیک های نوین پنیرسازی، به او لقب «پدر پنیر چدار» را داده اند. هاردینگ تجهیزات جدیدی را به فرآیند تولید پنیر معرفی کرد، که باعث کاهش تلاش کارگران شد.

پنیرچدارروش جوزف هاردینگ” اولین سیستم مدرن برای تولید چدار بر اساس اصول علمی بود. جوزف هاردینگ و همسرش با هم معرف پنیر به اسکاتلند و آمریکای شمالی بودند. همچنین پسرانش یعنی هنری و ویلیام هاردینگ مسئول معرفی روش تولید چدار به استرالیا و تسهیل استقرار صنعت پنیر در نیوزیلند بودند.

 

کاربرد پنیر چدار

پنیر چدار یک نوع پنیر است که به ویژه برای طعم دادن و تزئین غذاها استفاده می‌شود. این نوع پنیر به دلیل طعم تند و تلخ خود، به عنوان یک تنقلات یا تزئین‌کننده در غذاهای مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. در زیر، تعدادی از کاربردهای پنیر چدار را برای شما ذکر می‌کنم:

  1. تزئین ساندویچ‌ها: پنیر چدار می‌تواند به عنوان یک لایه تزئینی روی ساندویچ‌ها قرار گیرد. طعم تند و تلخ آن می‌تواند به تناوب با دیگر مواد مانند گوشت، سبزیجات و مخلفات ساندویچ تنظیم شود تا طعم منحصر به فردی به ساندویچ بدهد.
  2. پیتزا: پنیر چدار می‌تواند به عنوان یکی از لایه‌های پنیری روی پیتزا اضافه شود. طعم تند آن با سایر مواد مانند گوجه‌فرنگی، زیتون، قارچ و… ترکیب می‌شود و به پیتزای شما طعم و رنگ ویژه‌ای می‌دهد.
  3. سالادها: این نوع پنیر می‌تواند به سالادهای مختلف اضافه شود تا تنوع طعمی و ملموسی به آنها بدهد. می‌توانید پنیر چدار را روی سطح سالاد پخش کنید یا در میان مواد دیگر قرار دهید.
  4. وعده‌های خوراکی: پنیر چدار ممکن است به عنوان تنقلاتی برای همراهی با نان، کراکر، خرما و… مورد استفاده قرار گیرد.
  5. تهیه خوراکی‌ها: می‌توانید از پنیر چدار در تهیه دستورهای خوراکی مختلف مانند کیک‌ها، کرکره‌ها، پای‌پنیری و… استفاده کنید.
  6. سوپ و غذاهای گرم: در برخی از دستورهای سوپ و غذاهای گرم، پنیر چدار به عنوان تزئینی یا تکمیل کننده طعم به کار می‌رود.

توجه داشته باشید که پنیر چدار به دلیل طعم تند و تلخ خود، به میزان کمتری نسبت به پنیرهای ملایم مصرف می‌شود و بیشتر برای ایجاد تنوع و عطر دهنده غذاها استفاده می‌شود.

تفاوت پنیر چدار با پنیر چدار آمریکایی

پنیر چدار آمریکایی هیچ شباهتی با این پنیر ندارد و روی ساندویچ‌ها و برگرها مصرف می‌شود. کیفیت پنیرهای چدار و سبک ‌آنها بسیار متنوع است. همچنین رنگ این پنیر از عاجی رنگ تا کاهی و رنگ زرد اخرایی بسته به فصل تهیه پنیر و تغذیه‌ی گاو متغیر است.

پنیر چدار آمریکایی

 

مدت زمان عمل آوری پنیر چدار

زمان عمل آوری و آماده شدن چدار قوی و فوق‌العاده که گاهی به آن وینتاژ می‌گویند، معمولا 15 ماه یا بیشتر است. پنیر در دمای ثابتی نگهداری می شود که اغلب به امکانات خاصی نیاز دارد. مانند سایر انواع پنیر سخت تولید شده در سراسر جهان، غارها محیطی ایده آل برای بلوغ پنیر فراهم می کنند.

 

پنیر چدار کلاسیک چیست ؟

چدار ساخته شده به روش کلاسیک تمایل به طعمی تند دارد که اغلب کمی خاکی است. “تندی” چدار با سطوح پپتیدهای تلخ در پنیر مرتبط است. مشخص شده است که این تلخی برای تشخیص طعم چدار کهنه اهمیت دارد. چدار سنتی که در مزرعه تولید می‌شود، بافتی سفت و کمی شکننده دارد.

پنیر چدار کلاسیک
همچنین، اگر بالغ شده باشد، باید حاوی کریستال های پنیر بزرگ متشکل از لاکتات کلسیم باشد که این کریستال‌ها اغلب بعد از کهنگی برای زمان هایی بیش از شش ماه رسوب می کند.

 

طریقه مصرف پنیر چدار

پنیر یک ماده غذایی پرمغذی و خوشمزه است که به عنوان یک منبع خوب از پروتئین، کلسیم، و ویتامین‌های مختلف شناخته می‌شود. مصرف پنیر به صورت تنها یا همراه با دیگر غذاها می‌تواند به تنوع و خوشمزگی وعده‌های غذایی شما اضافه کند. در ادامه، تعدادی از روش‌های مختلف مصرف پنیر را برای شما توضیح می‌دهم:

  1. پنیر تنها: می‌توانید پنیر را به تنهایی به عنوان یک میان‌وعده خوراکی کنید. برخی افراد علاقه دارند تا قطعات کوچک پنیر را مستقیماً بخورند. در این حالت، می‌توانید انواع مختلف پنیرها را امتحان کنید، از جمله پنیر چدار، پنیر پیتزا، پنیر موزارلا، و غیره.
  2. ساندویچ‌ها و برگرها: پنیر به عنوان یک مهارت عالی برای افزودن طعم و عطر به ساندویچ‌ها و برگرها معروف است. می‌توانید پنیر را بر روی گوشت، سبزیجات، یا هر مواد دیگری که در ساندویچ خود استفاده می‌کنید، قرار دهید.
  3. پیتزا: پنیر در پیتزا از جمله مهمترین مواد تشکیل‌دهنده است. می‌توانید پنیر را روی سطح پیتزا پخش کنید و سپس طبق دلخواه دیگر مواد مانند گوجه‌فرنگی، کرفس، قارچ و… را اضافه کنید.
  4. پاستا: برخی از انواع پاستاها و سس‌ها با پنیر ترکیب می‌شوند. می‌توانید پنیر را به عنوان تزئینی بر روی پاستاها استفاده کنید یا آن را با سس پنهان کنید.
  5. سالادها: پنیر می‌تواند سالادهای مختلف را بهبود دهد. انواع پنیرها مانند پنیر پارمزان، پنیر فتا، یا پنیر بلو به سالادهای شما طعم و غنایی اضافه خواهند کرد.
  6. تهیه خوراکی‌ها: می‌توانید پنیر را در تهیه دستورهای خوراکی مختلف مانند فراشی، کیک پنیر، یا کرکره‌های پنیری به کار ببرید.
  7. وعده‌های صبحانه: پنیر می‌تواند به عنوان یک قسمت از صبحانه نیز مصرف شود. می‌توانید آن را به تخم مرغ سرخ‌کرده یا نان تاست اضافه کنید.

به طور کلی، مصرف پنیر به تفاوت‌های فرهنگی، سلیقه‌های شخصی، و نوع پنیر مورد استفاده وابسته میباشد. توصیه می‌شود که میزان مصرف پنیر و سایر مواد غذایی را با توجه به نیازهای شخصی خود و رژیم غذایی مناسب تنظیم نمایید.

چدار، محبوب ترین پنیر جهان !

به گفته یکی از محققان وزارت کشاورزی ایالات متحده، پنیر چدار محبوب ترین نوع پنیر در جهان است، و این نوع پنیر در نشریات علمی مورد مطالعه قرار گرفته است. چدار محبوب ترین پنیر در بریتانیا است که 51 درصد از کل بازار سالانه پنیر این کشور را که 1.9 میلیارد پوند است را به خود اختصاص می دهد.

چدار، محبوب ترین پنیر چهان !
این پنیر پس از پنیر موزارلا، دومین پنیر محبوب در ایالات متحده است که میانگین مصرف سالانه آن 10 پوند (4.5 کیلوگرم) به ازای هر نفر است. ایالات متحده تقریباً 3 میلیارد پوند معادل 1 میلیون و 300 هزار تن پنیرچدار در سال 2014 تولید کرده است.

جدول ارزش غذایی پنیر چدار در حالت طبیعی

ارزش غذایی پنیر چدار

 

ویتامین های پنیر چدار در حالت طبیعی

ویتامین های پنیر چدار

 

 

مواد معدنی پنیر چدار حالت طبیعی

مواد معدنی پنیر چدار

مضرات و عوارض مصرف پنیر چدار

یک اونس پنیر چدار به طور معمول حاوی حدود ۱۲۰ کالری و ۶ گرم چربی اشباع شده است. مصرف زیاد چربی اشباع شده می تواند خطر ابتلا به دیابت، چاقی و مشکلات قلبی عروقی را افزایش دهد.

 


خواص سیر سیاه؛ آیا سیر سیاه برای لاغری مفید است؟

سیر سیاه باعث کاهش وزن، کاهش چربی شکم، کاهش چربی مضر خون (LDL) و افزایش چربی خوب خون (HDL) می شود. در یک پژوهش روی موش ها مشخص شد مصرف سیر سیاه باعث تنظیم سوخت و ساز چربی و کلسترول خون شده و در نتیجه سطح چربی کل، تری گلیسیرید و کلسترول خون کاهش یافته و به طور قابل توجهی باعث کاهش وزن و لاغری می شود

خواص سیر سیاه؛ آیا سیر سیاه برای لاغری مفید است؟

سیر سیاه برای لاغری! وقتی پای سیر در میان باشد، همه ما اول یاد بوی بد دهان و بعد خواص زیاد آن برای سلامتی می‌افتیم. حالا اگر بگوییم یکی از خواص سیر سیاه، سوزاندن چربی‌های بدن، باز هم به بوی بد آن فکر می‌کنید؟

سیر سیاه از خانواده همان سیرهای سفید رنگ است، با این تفاوت که بوی کمتر و مزه ملایم‌تری دارد.در این مطلب از فروشگاه ازطبیعت به سراغ سیر سیاه رفته‌ایم تا با بررسی بیشتر این خوراکی، از خواص و تاثیر آن در سلامتی و لاغری بگوییم. همراه ما باشید.

خواص سیر سیاه چیست؟
سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدان است و به تقویت سیستم ایمنی، سلامت قلب و سلامت پوست هم کمک می‌کند، همچنین سیر سیاه باعث تنظیم سطح قند خون می‌شود و در بهبود هضم و عملکرد کبد هم نقش دارد. با این حال اگر مشکل سلامتی خاصی مثل مشکل انعقاد خون و عمل جراحی در چیش دارید برای مصرف با پزشک مشورت کنید.
سیر سیاه؛ از خواص و عوارض تا طرز تهیه - چطور

سیر سیاه چیست؟

سیر سیاه نوعی سیر است که از طریق فرآیند تخمیر طبیعی و با قرار دادن سیر تازه در شرایط رطوبت و حرارت متناوب برای مدت زمان طولانی، به دست می‌آید. این فرآیند باعث تغییر رنگ سفید سیر به رنگ سیاه و تغییر در طعم و عطر آن می‌شود.

سیر سیاه در طعم کمی شیرین‌تر و ملایم‌تر از سیر سفید است و تندی آن چندان اذیت‌کننده نیست. همچنین نسبت به سیر تازه، بوی زننده‌ای ندارد. این نوع سیر به‌خاطر اینکه کمی مزه شیرین‌تری نسبت به سیر سفید دارد و البته نرم‌تر هم شده، به عنوان «سیر کاراملی» نیز شناخته و توصیف می‌شود.

این نوع سیر علاوه بر طعم و عطر خاص خود، فواید بیشتری برای سلامتی دارد. به عنوان مثال، سیر سیاه حاوی آنتی‌اکسیدان‌های بیشتری است و این احتمال وجود دارد که در مقایسه با سیر تازه، خواص ضد التهابی، ضد میکروبی و ضد سرطانی بیشتری داشته باشد.

نکته مهم اینجاست که نباید خودتان سعی کنید سیرهای تازه را به سیر سیاه تبدیل کنید، چون فرایند انجام این‌ کار بسیار کنترل‌شده انجام می‌شود.

فرارو | سیر سیاه چیست؟ از خواص و کاربرد تا طرز تهیه در منزل

 

خواص سیر سیاه برای سلامتی بدن چیست؟

سیر سیاه یکی از اصلی‌ترین غذاهای آسیایی است و طی یک فرآیند تخمیر یک ماهه درست می‌شود. برای همین اگر کمی درباره غذاهای کره جنوبی یا ژاپن مطالعه کنید، متوجه خواهید شد که تقریباً در تمام دستور غذاهایشان از این ماده استفاده می‌کنند.

هزار و یک خواص سیر سیاه برای سلامتی و لاغری

1. ضد سرطان

آنتی اکسیدان‌های موجود در سیر سیاه، تقریباً دو برابر سیر تازه است که نشان از خاصیت ضدسرطانی این نوع سیر دارد. مقدار بالای آنتی اکسیدان‌های سیر سیاه می‌تواند با رادیکال‌های آزاد که علت بروز سرطان می‌شوند، مبارزه کنند و از بروز بیماری‌هایی مانند آلزایمر و بیماری‌های قلبی جلوگیری کنند.

 

2. ضد التهاب

healthshots می‌گوید تحقیقات نشان داده که سیر سیاه دارای خواص ضد التهابی قوی است و مصرف آن می‌تواند در کاهش التهاب‌های مزمنی مانند التهاب مفاصل، التهاب روده و سایر حالت‌های التهابی بدن موثر باشد.

 

3. تقویت سیستم ایمنی

همچنین مصرف سیر سیاه می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند. این نوع سیر حاوی ترکیباتی است که می‌تواند فعالیت سلول‌های ایمنی را افزایش داده و بدن را در مقابل عفونت‌ها و بیماری‌های مختلف مقاوم‌تر کند.

 

4. کمک به سلامت قلب

به‌علاوه سیر سیاه در بهبود سلامت قلب نیز کمک‌کننده است و آنتی‌اکسیدان‌های موجود در آن، ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی مانند فشار خون بالا و کلسترول بالا را برای شما کاهش می‌دهد.

5. ضد میکروب

سیر حاوی ترکیبی به نام آلیسین است که معمولاً به محض قرار گرفتن در معرض هوا، شروع به تجزیه‌شدن می‌کند. از آنجایی که سیر سیاه تخمیر می‌شود، این ترکیب به‌راحتی در آن به‌وجود می‌آید. این بدان معناست که شما با مصرف سیر سیاه از مزایای آنتی بیوتیکی، ضد قارچی و ضد میکروبی آن که از بدن در برابر عفونت‌ها محافظت می‌کند، بهره‌مند خواهید شد.

سیر سیاه برای جلوگیری از ابتلا به کرونا

 

آیا مصرف سیر سیاه لاغر می‌کند؟

سیر سیاه به‌عنوان منبعی غنی از ویتامین B6 و C، فیبر، منگنز و کلسیم شناخته می‌شود که نقش مهمی در کنترل وزن شما دارد. این ماده خوراکی می‌تواند به‌خوبی چربی‌های ناحیه شکم را آب کند و نقش فوق‌العاده‌ای در سم‌زدایی بدن داشته باشد.

علاوه بر این‌ها سیر طبیعتا ادرارآور است، به این معنی که تولید ادرار را در بدن افزایش می‌دهد و در نتیجه باعث از بین رفتن چربی و دفع می‌شود.

خواص سیر سیاه برای لاغری چیست؟

برخی از ویژگی‌های سیر سیاه که به فرآیند لاغری کمک می‌کند را در ادامه می‌خوانید:

1. کالری و چربی کم

اگر در مسیر کاهش وزن هستید، سیر سیاه ممکن است تبدیل به بهترین دوست شما شود. این ماده غذایی فوق‌العاده،کالری و چربی کمی دارد. در واقع در هر 100 گرم سیر سیاه، فقط 219 کالری و 0.3 گرم چربی وجود دارد.

همچنین به دلیل طعم خوش‌آیند و کالری کمی که سیر سیاه دارد، شما می‌توانید آن را به راحتی به عنوان طعم‌دهنده در وعده‌ها یا میان وعده‌های رژیمی خود استفاده کنید.

سیر سیاه برای جلوگیری از ابتلا به کرونا

2. افزایش متابولیسم

برخی مواد موجود در سیر سیاه می‌تواند متابولیسم را تحریک کنند. بالا بردن متابولیسم بدن به معنی سوزاندن بیشتر کالری‌ها و چربی‌هاست که می‌تواند در روند لاغری موثر باشد.

3. کنترل قند خون

سیر سیاه با تاثیرگذاری در کنترل سطح قند خون، به حفظ سطح قند خون ثابت و جلوگیری از افزایش آن کمک کند. هر چه قدر میزان قند خون کنترل شده‌ای داشته باشید، هوس شما برای ریزه‌خواری و بیش از حد خوردن مواد غذایی کمتر می‌شود.

  • با این حال، نباید فکر کنید که سیر سیاه مثل یک معجزه لاغری عمل می‌کند. بهتر است مصرف سیر سیاه با رژیم غذایی متنوع و فعالیت بدنی منظم همراه باشد تا شاهد کاهش وزن سریع‌تر و بهبود سلامتی خودتان باشید.

 

مضرات احتمالی سیر سیاه چیست؟

خوردن سیر سیاه نیز مانند هر ماده غذایی دیگری برای برخی از افراد ممنوع است.

  • از آنجایی که سیر سیاه خاصیت رقیق‌کنندگی خون دارد، بهتر است افرادی که عمل حراجی در پیش دارند، از مصرف آن اکیداً خودداری کنند. چون باعث افزایش خونریزی در حین و بعد از عمل جراحی می‌شود.
  • همچنین اگر از داروهای رقیق‌کننده خون استفاده می‌کنید، بهتر است از خوردن سیر سیاه خودداری کنید، چراکه باعث ایجاد تداخل دارویی می‌شود.
  •  استفاده از مقدار زیادی سیر سیاه ممکن است  اثر ضدانعقادی ایجاد کند که می تواند برای افرادی که قبلاً مشکلاتی مثل لخته شدن خون داشته‌اند یا از داروهای ضدانعقاد استفاده می‌کنند، مشکل‌ساز باشد.
  • مصرف سیر سیاه ممکن است در برخی از افراد واکنش‌های آلرژیک را به همراه داشته باشد. اگر شما جزء افرادی هستید که به بعضی از موادغذایی یا ترکیبات حساسیت دارند، حتماً قبل از اینکه این خوراکی را در مقدار زیاد تهیه و میل کنید، درباره آن از پزشک تغذیه مشورت بگیرید.
  • این را هم بدانید که مصرف زیاد سیر سیاه می‌تواند کمی معده‌درد ایجاد کند. پس جوگیرانه و با هدف لاغری بیشتر در زمان کمتر، آن را نخورید!

 

 

نحوه مصرف سیر سیاه برای کاهش وزن بیشتر

بعضی منابع می‌گویند مصرف سیر خام همراه با آب در اولین وعده صبح تاثیر بسزایی در لاغری دارد. شما می‌توانید آن را به‌عنوان یک نوشیدنی مصرف کنید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که مقداری آبلیمو و سیر را به آب گرم اضافه کنید و بلافاصله آن را بنوشید.

اگر نگران بوی بد دهانتان هستید، متخصصان توصیه می‌کنند که به جای جویدن سیر، آن را مانند کپسول با آب قورت دهید تا از بوی بد دهان و آروغ‌های عجیب جلوگیری کنید.

علاوه بر این می‌توانید سیر سیاه را :

  •  به همراه روغن زیتون برای سس سالاد استفاده کنید؛
  •  در سوپ‌های رژیمی استفاده کنید؛
  • به همراه پنیرهای مختلف میل کنید؛
  • با پاستای رژیمی میل کنید.

خواص سیر سیاه در طب سنتی چیست؟

  • سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند؛
  • از سلامت قلب و عروق پشتیبانی می‌کند؛
  • سرشار از آنتی‌اکسیدان است.

خواص سیر سیاه برای زنان چیست؟

  • کمک به تعادل هورمونی
  • منبع غنی آهن
  • کمک به سلامت پوست

سیر سیاه برای جلوگیری از ابتلا به کرونا

جلوگیری از ابتلا به کرونا با سیر سیاه

با وجود تمام پیشرفت‌هایی که در علم پزشکی و در صنعت داروسازی دیده می‌شود، هنوز هم استفاده از مواد غذایی گیاهی یا داروهای گیاهی یکی از اثربخش‌ترین اقدامات در مقابل بیماری‌هاست.

یکی از این مواد غذایی گیاهی، سیر سیاه است که از قدیم در آسیای شرقی تولید می‌شد. این ماده از همان ابتدا در برنامه غذایی اکثر مردمان این نواحی به چشم می‌خورد و حالا چند سالی است که به مرحله تولید انبوه رسیده است و در اختیار بیشتر کشورهای دنیا قرار دارد. در این مطلب  از فروشگاه ازطبیعت با سیر سیاه بیشتر آشنا شده و از خواص مختلف آن به ویژه برای جلوگیری از ابتلا به کرونا صحبت می‌کنیم.

 

سیر سیاه برای جلوگیری از ابتلا به کرونا

 

سیر سیاه چیست و چگونه تولید می‌شود؟

سیر سیاه مستقیما از سیر معمولی تولید شده و ترکیب شیمیایی خاصی در این تبدیل مورد استفاده قرار نمی‌گیرد. این تبدیل از آن جهت اهمیت دارد که باعث می‌شود سیر سیاه ضمن حفظ خواص سیر معمولی، خواص بسیار بیشتری نیز نسبت به آن ارائه کند.

برای تولید سیر سیاه، سیرهای تازه را برای تخمیر در محفظه‌های مخصوصی قرار می‌دهند که دارای دو ویژگی مهم می‌باشند:

  • دمای محفظه باید بین ۶۰ الی ۹۰ درجه سانتیگراد باشد.
  • رطوبت محفظه نباید از رنج ۷۰ الی ۹۰ درصد عبور کند.
  • سیر تازه در این محفظه‌ها پس از گذشت ۲ الی ۳ ماه به سیر سیاه تبدیل می‌شود.

 

سیر سیاه برای جلوگیری از ابتلا به کرونا

مزه سیر سیاه به چه صورت است و چه بویی دارد؟

حتما با خورد سیر تازه به صورت خام به تندی بیش از اندازه آن پی برده‌اید. اما در سیر سیاه این تندی به صورت کامل از بین رفته و باعث شده است این نوع از سیر طعم کاملا شیرینی داشته باشد. نکته بسیار مهم‌تر در مورد این نوع از سیرها، بدون بو بودن آن‌هاست. بوی بد سیر تازه همیشه یکی از دلایل دوری کردن از مصرف آن به حساب می‌آید ولی خوشبختانه در سیر سیاه این مشکل به صورت کامل برطرف شده است.

 

 

سیر سیاه برای جلوگیری از ابتلا به کرونا

سیر سیاه برای جلوگیری از ابتلا به کرونا

سیر سیاه چه تاثیری در عدم ابتلا به کرونا دارد؟

همانطور که می‌دانید داشتن سیستم ایمنی قوی می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های مختلف از جمله کرونا را تا حد زیادی کاهش دهد. یکی از اصلی‌ترین خواص سیر سیاه، بالا بردن قدرت سیستم ایمنی بدن است. این قدرت، به خصوص خود را در مقابل باکتری‌ها و ویروس‌ها نشان می‌دهد. و از آنجایی که کووید ۱۹ نیز یک بیماری ویروسی است، با خوردن سیر سیاه می‌توان ضمن بالا بردن قدرت ایمنی از ابتلا به آن جلوگیری کرد.

خواص و ویژگی‌های سیر سیاه:

همان‌گونه که در ابتدای متن نیز گفته شد، سیر سیاه خواص بیشتری نسبت به سیر سفید دارد. برخی از منابع این خواص را تا ۱۰ برابر بیشتر می‌دانند که عدد قابل توجهی است. با این حال برخی از این خواص به شرح زیر می‌باشند:

ضد سرطان: رشد بی‌وقفه سلول‌های سرطانی و ایجاد تومورهای مختلف، به کمک سیر سیاه قابل کنترل است. نکته بسیار مهم در این مورد، تاثیرگذاری سیر سیاه بر روی بیشتر سرطان‌هاست.

انرژی‌زا بودن: مصرف سیر سیاه با ایجاد و آزادسازی میزان قابل توجهی انرژی همراه است. به همین جهت برخی از ورزشکاران سیر سیاه را به همراه وعده‌های غذایی خود قبل از تمرین مصرف می‌کنند. این خاصیت انرژی‌زا بودن باعث می‌شود، مصرف سیر سیاه قبل از خواب توصیه نگردد. چرا که با مصرف این ماده غذایی قبل از خواب، دچار بی‌خوابی خواهید شد.

کاهش‌دهنده وزن: برای کاهش وزن باید از روش‌های عملی مثل ورزش کردن به همراه برنامه‌های غذایی استفاده کرد. یکی از موادی که می‌تواند در رژیم غذایی یک فرد برای لاغر شدن به صورت دائمی دیده شود، سیر سیاه است که یک لیپید برجسته به حساب می‌آید.

 

سیر سیاه برای جلوگیری از ابتلا به کرونا

 خواص سیر سیاه برای مردان چیست؟

  • افزایش استقامت
  • کمک به سلامت پروستات
  • افزایش سطح تستوسترون

نحوه استفاده از سیر سیاه برای کبد چرب

گنجاندن سیر سیاه در رژیم غذایی با کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو به بهبود وضعیت کبد چرب کمک می‌کند. برای افزودن سیر سیاه به رژیم غذایی خود، آن را به سالاد، سوپ، یا به عنوان چاشنی برای گوشت اضافه کنید. یادتان باشد حتما از پزشکتان هم در رابطه با مجاز بودن مصرف سیر سیاه برای بیماریتان سوال بپرسید.

جمع‌بندی

سیر سیاه یک ماده خوراکی است که از تخمیر طبیعی سیر سفید به‌وجود می‌آید و مزه‌ای شیرین‌تر، ملایم‌تر و بویی کمتر از سیر سفید دارد. برخی از متخصصان از تاثیر این خوراکی در کاهش وزن و لاغری گفته‌اند و توصیه می‌کنند سیر را همراه با آبلیمو و آب ولرم بنوشید تا تاثیر بیشتری ببینید.

سیر سیاه به‌خاطر ترکیبات بسیار مغذی که دارد، از بروز بیماری‌های قلبی عروقی جلوگیری می‌کند و با خاصیت ضد التهابی به بدن کمک می‌کند بهتر با بیماری‌های عفونی و التهابی مبارزه کند. همچنین این خوراکی در پیشگیری از سرطان نیز اثرگذار است.

سیر سیاه به‌دلیل داشتن ویتامین‌های B6 و C، فیبر، کلسیم و منگنز منجر به افزایش متابولیسم بدن می‌شود. درنتیجه با افزایش سوخت‌وساز چربی‌ها در کاهش وزن اثر زیادی می‌گذارد. مصرف سیر سیاه به‌طور مداوم در رژیم‌های لاغری می‌تواند تاثیر آن را چندین برابر کند.

افرادی که حساسیت‌های غذایی دارند و کسانی که عمل جراحی در پیش دارند، بهتر است از مصرف سیر سیاه خودداری کنند تا واکنش‌های آلرژیک و خون‌ریزی‌های زیاد بعد از عمل را کنترل کنند. همچنین نباید این خوراکی را زیاد میل کنید چراکه باعث بروز معده‌درد می‌شود.

مخاطب عزیز! این مطلب جنبه آموزشی و اطلاعات عمومی دارد. همچنین بر اساس علم روز دنیا نوشته شده است. با این حال اگر مشکل و یا بیماری جسمی دارید، برای اجرای آن فقط با پزشک متخصص مشورت کنید.



کشک نرم کله قندی(قیفی)


کشک نرم تنقلاتی یکی از محبوب‌ ترین، پرتنوع ترین و پرفروش‌ ترین کشک ها در بازار ایران و حتی جهان می‌ باشد. تولید کنندگان کشک در تلاشند، با ایجاد تنوع در تولید کشک های نرم این محصول را به صادرات عمده برسانند که در این امر نیز تا حد بالایی موفق بوده‌ اند.

کشور عزیز ما ایران به‌ عنوان تولید کننده بهترین کشک، سال‌ هاست که محصولات خود را به کشور های همسایه صادر می‌ کند. سود بالای تولید و تجارت کشک مرغوب ایران، موجب شده که تولید کنندگان بسیاری اقدام به تولید این محصول بنماید. همین تنوع تولید، ترکیب و کیفیت سبب شده خرید کشک برای خریداران با مشکلاتی همراه شود. شناخت درست محصول، اطمینان و تضمین کیفیت چند عامل اصلی در معاملات کشک  به حساب می‌ آیند. از این‌ رو در ادامه این مطلب به برخی از این مشخصات اشاره می‌کنیم.

مشخصات و قیمت انواع کشک

کیفیت یک محصول را عوامل بسیاری تایین می‌ کنند. کشک نرم تنقلاتی عموماً از  ترکیب ماست و آرد یا نشاسته تولید می‌ شود. میزان ناخالصی و نوع ناخالصی در کیفیت کشک تاثیر گذار است. برای مثال کشک نشاسته‌ ای قابل‌استفاده در طبخ غذا نمی‌ باشد. از سوی دیگر کشک آردی به دلیل وجود آرد در ترکیبش باعث دل‌ درد و مشکلات گوارشی می‌ گردد. بهترین کشک تنقلاتی را می‌توان کشک های نشاسته‌ دار دانست.  کشک نشاسته‌ دار برخلاف کشک های آردی ایجاد دل‌ درد نمی‌ کند. خریداران کشک نرم تنقلاتی عموماً به‌دنبال خرید کشک های نشاسته‌ ای هستند.

ناخالصی دومین تعیین کننده کیفیت است. هرچقدر که میزان ناخالصی بیشتر باشد، قیمت کشک ارزان‌تر می‌شود. بر خلاف تصور خریداران هرچقدر رنگ کشک به سفیدی بزند یعنی میزان نشاسته و آرد آن بیشتر است. کشک خالص رنگی کرمی رنگ دارد که نشان می‌دهد میزان ماست آن بسیار بالا می‌باشد.

تولید کنندگان کشک تنقلاتی فروشگاه ازطبیعت، این کشک را به حجم تناژ و ویژه صادرات تولید می‌ کنند. همچنین این تولید کنندگان بنا به درخواست مشتریان عمده بهترین کشک تنقلاتی را با میزان ناخالصی درخواستی تولید و روانه بازار کرده‌ اند. لیست کشک صادراتی تنقلاتی ما بدین شرح است:

  • گرد ساده
  • گرد دورنگ
  • رشته‌ ای ساده
  • مدادی زیره
  • مدادی یا قلمی قره‌ قروتی
  • مشتی یا انگشتی
  • فرفره ای یا دوسرپیچ
  • تخته‌ ای پنیری
  • قیفی طرح خامه یا سنتی
  • قیفی صنعتی
  •   مثلثی
  • خشتی صادراتی

فروش عمده کشک نرم تنقلاتی

همان‌ طور که گفته شد کشک های تنقلاتی، بازار پرفروشی در کشور های همسایه به‌ ویژه کشور های عربی و دو کشور افغانستان و پاکستان دارند. از این‌ رو یک محصول سودآور و ارزآور به حساب می‌آیند. کشک های تنقلاتی به دلیل کیفیت بالایی که دارند مورد استقبال خریداران و مصرف‌ کنندگان کشک قرار گرفته‌ اند. این کشک ها به روش‌ های گوناگونی به فروش می‌رسند.

فروش حضوری از طریق فروشگاه‌ های سطح شهر و نمایندگی‌ های فروش رایج‌ ترین راه فروش کشک می‌ باشد. اما قیمت بالای کشک و عدم دسترسی به این محصول در تمام مناطق سبب می‌ شود که خریداران عمده کشک با مشکلاتی روبرو شوند.

مجموعه بزرگ فروشگاه ازطبیعت انواع کشک نرم تنقلاتی، کشک مایع و کشک خالص را به‌ صورت مستقیم و با فروش اینترنتی و آنلاین در اختیار صادر کنندگان و خریداران عمده قرار داده‌ است.


روغن رزماری چیست؟

یکی از رایج‌ترین روغن‌های گیاهی برای مراقبت از موها رزماری است. بسیاری از افراد که تجربه ریزش مو را داشته‌اند، به آن‌ها توصیه شده که با خرید روغن رزماری نسبت به درمان آن اقدام کنند.

یکی از رایج‌ترین روغن‌های گیاهی برای مراقبت از موها رزماری است. بسیاری از افراد که تجربه ریزش مو را داشته‌اند، به آن‌ها توصیه شده که با خرید روغن رزماری نسبت به درمان آن اقدام کنند.

رزماری برای مو

وقتی نوبت به گیاهان می‌رسد، رزماری به دلیل مزایای زیادی که برای سلامتی دارد، برجسته‌تر از انواع دیگر است. این امر در بررسی‌هایی که از طب سنتی و تمدن‌های یونان، روم و مصر باستان که رزماری را مقدس می‌دانستند، به دست آمده است.

لازم به ذکر است توضیحات و عملکرد محصولات به صورت کلی در سایت درج می‌شود. طبیعتاً تأثیر محصولات بر روی افراد متفاوت است، بنابراین حتماً قبل از تهیه محصولات با مشاورین مجموعه زیما در خصوص عملکرد و کارایی هر محصول مشورت کنید.

روغن رزماری چیست؟

خواص روغن رزماری

رزماری (Rosmarinus officinalis) درختچه‌ای همیشه سبز با برگ‌های سوزنی مانند و رایحه‌ای چوبی و قوی است. این گیاه متعلق به خانواده نعناع Lamiaceae، گیاهی معطر است که در مدیترانه و آسیا یافت می‌شود. در بسیاری از نقاط جهان رزماری را به عنوان چاشنی غذا می‌شناسند، اما خواص دارویی، درمانی و رایحه آن از گذشته‌های دور در طب سنتی مورد استفاده قرار می‌گرفته است.

روغن رزماری اصل حاوی اجزای مفید بسیاری مانند 1،8-سینئول، آلفا-پینن و کافور است. این مواد خاصیت ضدالتهابی، ضد باکتریایی، ضد قارچی، ضد درد و خلط‌ آور به آن می‌دهند و به هضم، گردش خون و تنفس بهتر کمک می‌کنند.

خاصیت روغن رزماری

خواص روغن رزماری برای مو

روغن رزماری اصل به شما کمک می‌کند تا موهایی سالم داشته باشید. فواید ضدالتهابی، آنتی‌اکسیدانی و دیگر خواص موجود در این روغن به پیشگیری از ریزش مو، تحریک رشد مو و درمان شوره سر کمک می‌کند.

تحریک رشد مو

یکی از رایج‌ترین انواع ریزش مو، آلوپسی آندروژنتیک است که به عنوان طاسی مردانه شناخته می‌شود، اگرچه در زنان نیز وجود دارد. روغن رزماری اصل در واقع با مکانیسم عملی که دارد به علت این بیماری حمله کرده و آن را درمان می‌کند. در یک تحقیق هنگامی که مردان مبتلا به آلوپسی آندروژنتیک، روغن رزماری رقیق شده را به مدت شش ماه روزانه دو بار در پوست سر خود ماساژ دادند، افزایش ضخامت مو را تجربه کردند. تحقیقات دیگری نشان می‌دهد که روغن رزماری ممکن است با ریزش موهای تکه‌ای نیز مبارزه کند. رزماری دارای خواص ضدالتهابی است، رشد عصب را تقویت می‌کند و به بهبود گردش خون نیز کمک می‌کند که مجموعه این عملکرد به رشد موها کمک می‌کند. در واقع اگر به دنبال روغن برای رشد مو می‌گردید، روغن رزماری یکی از بهترین گزینه‌ها می‌تواند باشد.

افزایش سلامت مو

با خرید روغن رزماری با تمام نگرانی‌های مو خداحافظی کنید. این روغن باعث می‌شود که موها پرپشت شده و ساقه‌های آن ضخیم‌تر شود. افزایش ضخامت ساقه‌های مو به پیشگیری از شکستگی و خرد شدن آن‌ها نیز کمک می‌کند. این روغن همچنین باعث تحریک رشد مو و درمان آلوپسی می‌شود.

جلوگیری از ریزش مو

خواص روغن رزماری به شما کمک می‌کند اگر سابقه ریزش مو، کم مویی یا طاسی در خانواده دارید، از بروز آن پیشگیری کنید. عموماً در میانسالی بسیاری از افراد کم‌ پشت شدن موها را به دلایل مختلف تجربه می‌کنند، شما می‌توانید با مصرف این روغن از بروز آن پیشگیری کرده یا آن را به تعویق بیندازید. این روغن طبق مطالعات صورت گرفته باعث بهبود گردش خون روی پوست سر می‌شود. ماساژ روغن رزماری روی پوست سر باعث ارتقا سلامت موها و کمک به رشد آن می‌شود.

رفع شوره‌ سر

خواص ضد قارچی موجود در روغن رزماری را می‌توان برای درمان ملایم شوره سر به کار برد. پس از خرید روغن رزماری چند قطره از آن را در شامپوی مورد علاقه خود ریخته و در هنگام مصرف پوست سرتان را با آن ماساژ دهید. همچنین می‌توانید روغن رقیق شده رزماری را مستقیماً روی کف سر ماساژ دهید. برای این کار  ۵ قطره روغن رزماری را با 2/1 استکان آب رقیق کنید. مایع حاصل را روی پوست سر با قطره چکان ریخته و با نوک انگشتان دست به آرامی ماساژ دهید. بهتر است برای تأثیرگذاری بیشتر این روش را قبل از خواب انجام داده و اجازه دهید تا صبح بماند.

مانند روغن نارگیل روغن رزماری برای بهبود سلامت مو و تقویت آن عملکرد خوبی دارد، اما فواید آن به اینجا ختم نمی‌شود. خرید روغن رزماری به شما کمک می‌کند تا در زمینه مراقبت از پوست خود نیز موفق باشید. توجه داشته باشید که از روغن رقیق شده برای مصرف روی پوست سر استفاده می‌شود.

خواص روغن رزماری در طب سنتی

روغن رزماری یکی از بهترین روغن‌ها برای پوست و مو به حساب می‌آید. اگر بخواهیم خواص این روغن گیاهی را از منظر طب سنتی بررسی کنیم، بارزترین آن همین تأثیری است که بر روی رویش موها دارد. مویی که بر اثر عارضه‌های مختلف دچار ریزش و کم‌پشتی شده است، با استفاده از این روغن گیاهی تقویت شده و به طرز معناداری رویش پیدا می‌کند. طب سنتی به استفاده منظم از این روغن در ناحیه موی سر، ابرو و مژه سفارش می‌کند.

روغن رزماری همچنین با بهبود جریان خون در پوست سر یا ابروها، این ناحیه را به رویش مجدد موها تحریک می‌کند. این روغن با خاصیت ضد قارچی خود از بروز موخوره و بیماری‌های عفونی در ناحیه پوست سر جلوگیری می‌کند.

همچنین برای تقویت و لیفت ابرو با محصول ژل لیفت ابرو زیما آشنا شوید.

واقعیت های روغن رزماری

نحوه تشخیص روغن رزماری اصل

از جمله روغن‌ها برای مو که نمونه تقلبی آن در بازار وجود دارد، روغن رزماری است. هر چند که در خرید روغن‌های دیگری مانند خرید روغن کنجد و روغن بادام نیز باید دقت کنید زیرا نمونه‌های غیر اصلی در بازار دارند. برای همین اگر می‌خواهید از خواص قابل توجه این روغن بهره‌مند شوید، باید بتوانید نمونه اصل آن را شناسایی و خریداری کنید. بهترین روش تشخیص روغن رزماری اصل، بررسی ویژگی‌های فیزیکی و ظاهری آن است.

فواید رزماری

بر همین اساس اولین ویژگی منحصر به فرد روغن رزماری خالص، بوی تند گیاه رزماری است که از آن به مشام می‌رسد. اگر در استفاده از این روغن بوی ملایمی از آن به مشام برسد، مطمئناً درجه خلوص آن زیر سؤال می‌رود. همچنین عدم ته‌نشین شدن روغن در ظرف می‌تواند معیاری برای تشخیص اصالت و کیفیت این روغن باشد.

خواص سنبل الطیب:

گیاهی مؤثر در بهبود خواب، کاهش علائم ADHD، استرس و اضطراب، بهبود عملکرد گوارشی و تقویت سلامت قلبی عروقی است. این گیاه همچنین در درمان لرزش دست، علائم یائسگی، سندروم پاهای بی‌قرار، سردرد و میگرن، دردهای مزمن، و تقویت حافظه مفید است.

همه چیز درباره گیاه سنبل الطیب

ریشه سنبل‌الطیب در درمان صرع، میگرن و اضطراب مفید بوده و در درمان بی‌خوابی موثر است. سنبل‌الطیب یا علف گربه، با نام علمی(valerianaOfficinalis)، گیاهی است علفی و چند ساله که ساقه آن به طور عمودی تا ارتفاع دو متر رشد می‌کند.
این گیاه بصورت وحشی در جنگل‌های کم درخت در حاشیه جویبارها، گودال‌ها همچنین در بیشتر مناطق آسیا و ایران می‌روید، گل‌های این گیاه به رنگ سفید یا صورتی و بصورت خوشه‌ای است.

سنبل الطیب

علت نامگذاری این گیاه را با عنوان «علف گربه» این ‌گونه تشریح میشود که این گیاه دارویی دارای بوی مطبوعی است و گربه بوی این گیاه را از فاصله دور تشخیص داده و در اطراف آن جست‌وخیز می‌کند.قسمت مورد استفاده این گیاه ریشه آن است و معمولا از ریشه گیاهی که بیش از سه سال عمر دارد استفاده می‌شود.سنبل‌الطیب دارای طعم تلخ ولی خوشبو و معطر است. این گیاه پس از خشک شدن به رنگ قهوه‌ای در می‌آید، همچنین عطر آن پس از خشک شدن بیشتر می‌شود.
اگر چه سنبل‌الطیب به صورت خودرو در جنگل‌ها رشد می‌کند، اما این گیاه برای مصارف دارویی نیز کشت می‌شود همچنین طبق تحقیقات انجام شده، انواع وحشی آن دارای خواص بیشتری است.  بیشترین قسمت مورد استفاده این دارو برای مصارف درمانی، ریشه آن است.

سنبل الطیب برای سرماخوردگی؛ قهوه ای ضد اسپاسم آرامبخش 2 طبع گرم خشک - آراد برندینگ

ریشه گیاه سنبل‌الطیب دارای اجزای مختلفی بوده و می‌توان به روغن‌های فرار مثل «والریک‌اسید»، «آلکالوئیدها» و آمینواسیدهای آزاد مثل «گاما آمینوبوتیریک اسید»، «تیروزین»، «آرژنین» و «گلوتامین» اشاره کرد. نام اسید آمینه «والین» را از روی این گیاه انتخاب کردند و «والرنال» و «اسید والرنیک» از قوی‌ترین ترکیبات آرام‌بخش موجود در سنبل‌الطیب هستند.  ریشه سنبل‌الطیب حاوی یک درصد اسانس است که این اسانس درریشه تازه گیاه بیش‌تر است و به تدریج که ریشه خشک می‌شود مقدار اسانس آن کاهش یافته ولی بوی آن قوی‌تر می‌شود همچنین اسانس تازه این گیاه به رنگ سبز مایل به زرد است ولی در طول زمان غلیظ می‌شود‌.

اثرات دارویی گیاه سنبل الطیب

اثر دارویی ریشه تازه سنبل‌الطیب، سه برابر ریشه خشک شده آن است، این گیاه دارویی باید در حرارت کم خشک شود زیرا اثر دارویی آن در حرارت بالا از بین می‌رود. ریشه سنبل‌الطیب از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است. این گیاه دارویی اثر ضد تشنج دارد و در رفع ناراحتی‌های عصبی و هیستریک مفید است همچنین ضداسپاسم، آرام‌بخش و تب‌بر است. ریشه سنبل‌الطیب در معالجه صرع، بیماری مالیخولیا و میگرن اثر مفید داشته و در درمان بی‌خوابی موثر است.

سنبل الطیب برای کودکان (علف گربه) تلخ پودری طبع گرم خواب آور ...

از دیگر خواص ریشه سنبل‌الطیب به اثر ضد کرم معده و روده بودن آن اشاره کرد، این گیاه دارویی گاز معده و درد آن را از بین برده، سکسکه مداوم و استفراغ را برطرف کرده و دهان را خوشبو می‌کند.
سنبل‌الطیب برای برطرف کردن دلهره، تشویش و نگرانی می‌تواند مفید باشد و اگر گرد سنبل‌الطیب روی زخم‌ها پاشیده شود می‌تواند درد را التیام دهد. این گیاه دارویی در برطرف کردن درد سیاتیک موثر بوده همچنین ترشح ادرار را زیاد می‌کند، درد سینه را برطرف کرده و در معالجه مرض قند موثر است.