مرکز معرفی  بهترین گیاهان دارویی  در ایران

مرکز معرفی بهترین گیاهان دارویی در ایران

بیان خواص گیاهان دارویی در ایران
مرکز معرفی  بهترین گیاهان دارویی  در ایران

مرکز معرفی بهترین گیاهان دارویی در ایران

بیان خواص گیاهان دارویی در ایران

معرفی اورگانو و خواص فوق‌العاده شگفت‌انگیز آن + تفاوت آن


گل اورگانو پیزارلا پا بخشی از گیاه اورگانو است که روی ساقه های این گیاه رشد می کند. گل اورگانو پیزارلا پا به شکل خوشه های کوچک و به رنگ های مختلف مانند بنفش و سفید یافت می شوند. شکل ظاهری آنها مانند گل خارا و گیاهان خانواده نعناع است.

موارد مصرف گل اورگانو

گل اورگانو همانطور که از نامش پیداست یک جنبه تزئینی و زیبایی دارد. اما این تنها کاربرد این گیاه نیست، بلکه اورگانو دارای مصارف طبیعی و دارویی نیز هست. این گل ها را معمولا پس از برداشت، به صورت عصاره، روغن یا حتی دمنوش و چای، برای تسکین مشکلات تنفسی و گوارشی مورد استفاده قرار می گیرند. همچنین این گل ها به دلیل عطر و مزه مطبوعی که دارند، در برخی از غذاها و نوشیدنی ها مصرف می شوند.

خواص اورگانو

اورگانو دارای خواص ضد میکروبی، ضد التهابی، ضد اسپاسم، ضد افسردگی و ضد اضطراب است. همچنین، مصرف اورگانو می‌تواند به کاهش خطر بروز بیماری‌های قلبی، بهبود عملکرد گوارشی و افزایش سیستم ایمنی بدن کمک کند.

اورگانو – فروشگاه اینترنتی ماهور

استفاده خوراکی گل اورگانو

از این گیاه برای افزودن مزه و بو به برخی غذاها استفاده می شود. گل های اورگانو برای تزئین سوپ و سالاد بسیار کاربرد دارد و به زیبایی ظاهر آن کمک می کند. همچنین این گل ها برای افزودن بو به دمنوش و چای نیز بسیار مناسب است. همچنین روغن اورگانو نیز دارای مصارف خوراکی و دارویی زیادی است.

خرید و قیمت گل ارگانو تازه(1000گرم)قیمت عمده 540000تومن

روغن اورگانو

روغن اورگانو یک عصاره گیاهی است که از گیاه اورگانو استخراج می شود. این روغن دارای خواص خوراکی و دارویی است و به صورت مکمل غذایی یا درمان بیماری هایی مانند رماتیسم کاربرد دارد. با استفاده از این روغن هم به غذاهایتان عمق و تازگی می بخشید و هم می توانید آن را برای مقابله با عفونت و مشکلات پوستی مصرف کنید. استفاده از روغن اورگانو نوعی روش خانگی برای تسکین مشکلات تنفسی مانند سرفه خشک و نیز مشکلات گوارشی مانند دل درد و نفخ است. توجه داشته باشید که استفاده از اورگانو به هر شکل باید تحت نظر و با مشورت پزشک صورت بگیرد تا در صورت داشتن هر گونه منعی برای استفاده، از آن آگاه شوید.



کینوا رنگارنگ و خواص فوق العاده دانه های کینوا


تفاوت بین کینوا سفید و کینوا رنگی:

تفاوت کینوا سفید، قرمز و سیاه از نظر ارزش غذایی کم است ولی در طعم، بافت و زمان پخت متفاوت هستند. کینوا سفید ظریف ترین و سبک ترین بافت را دارد و بعد از پخت نرم تر از انواع دیگر کینوا است. کینوا قرمز که بعد از پخت بیشتر به قهوه ای روشن تبدیل می شود، طعم شیرین تری دارد و بافت آن هنگام جویدن بیشتر حس می شود.

کینوا قرمز تا حدودی از نظر طعم و بو شبیه فندق است. کینوا قرمز برای تهیه سالاد سرد انتخاب بهتری است زیرا شکل خود را بعد از پخت حفظ می کند. کینوا سیاه عطر و طعم خاکی تری دارد و کمی شیرین مزه تر از کینوا سفید است و رنگ سیاه خود را بعد از پخته شدن حفظ می کند.با وجود اینکه تفاوت اندکی در عطر و طعم انواع رنگ های کینوا وجود دارد ممکن است بافت و طعم یکی از آن ها شما را برای یک غذای خاص بیشتر تحت تاثیر قرار دهد.

لاغری با دانه های کینوا رنگی پرو

لاغر شدن بدون گرسنگی کشیدن آرزوی قلبی خیلی از خانم ها و البته آقایان است. دانه های کینوا درست همین کار را می کنند. به خاطر اینکه حاوی میزان زیادی پروتئین هستند و به طور طبیعی سیری ایجاد می کنند. علاوه بر این ها کینوا خیلی زود معده را پر می کند و جلوی پرخوری را می گیرد. باید بدانید که این دانه ها کم چرب هستند و شاخص گلیسمی پایینی دارند. برای همین جایگزین مناسبی برای پاستاها، نان و برنج محسوب می شوند. توجه داشته باشید که ۱۰۰ گرم کینوا حاوی حدود ۳۰۰ کالری است.

فروش کینوا رنگی نیوشا + قیمت خرید به صرفه - آراد برندینگ

خواص مهم کینوا رنگی

  • تسکین دردهای میگرنی
  • مقابله با دیابت نوع ۲
  • ضد پیری
  • خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را نیز کاهش می دهد
  • مقابله با مشکلات گوارشی
  • لاغر کننده
بازار فروش کینوا رنگی خام - دانی جو

طرز تهیه و انواع غذاها با کینوا رنگی یا خاویار گیاهی :

هر یک پیمانه کینوا رنگی را با دو پیمانه آب یا آب مرغ و گوشت در حرارت ملایم و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه و مانند برنج تا زمانی که آب آن به طور کامل کشیده شود می پزند. کینوا خیلی زودتر از برنج قهوه ای می پزد و در واقع از نظر مدت پخت شبیه به برنج سفید است.

می توان از مقداری روغن زیتون، لیموترش، نارنج، سبزیجات خرد شده و گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای و پودر کاری  و ادویه و سبزیجات معطر، زیتون سبز و سیاه و پیازچه و نخود فرنگی و ذرت و … برای خوش طعم کردن این غذای مفید و مغذی استفاده کرد.

با کینوا رنگی می توان انواع غذاهای گیاهی برگر و دلمه و استانبولی و سالاد های گرم و سرد و حتی نان و سوپ و کوکو و شامی وسوپ های گیاهی  و گیاهخواری و یا همراه با گوشت و سبزیجات دیگر تهیه کرد. تقریبا هرچیزی که با برنج و عدس یا عدس سرخ می توان تهیه کرد با کینوا هم می توان تهیه نمود. حتی می توان آن را داخل آش ها اضافه کرد.


خواص و کاربرد تخم هویج در درمان بیماری ها + تقویت اسپرم مرد



خواص و کاربرد تخم هویج در درمان بیماری ها

تخم هویج را به مقدر یک قاشق غذا خوری در یک لیوان آب جوش ریخته و آنرا بمدت ۵ دقیقه دم کنید. این دم کرده اثر نیرو دهنده، اشتها آور و مدر، زیاد کننده شیر خانم های شیرده می باشد. همچنین دم کرده تخم هویج و یا جویدن تخم هویج گاز معده را خارج کرده و فعالیت روده ها را زیاد می کند.

معرفی تخم هویج و خواص درمانی آن

بذر هویج برای باردار شدن هم مفید بوده و در رفع عفونت واژن هم موثر است. تخم هویج خاصیت مدر (ادرار آور) داشته و باعث تقویت قوای جنسی می‌شود لذا مصرف آن به‌ صورت پودر یا جوشانده توصیه می شود دقت شود که افراد با مزاج گرم نباید در خوردن هویج و تخم آن زیاده روی کنند.

تخم هویج فرنگی در پسردار شدن

در برخی منابع غیر علمی هم آمده است که برای پسر دار شدن (در کنار بسیاری عوامل و دستورات دیگر) مادر از شب اول پریودی تا پنجم پریودی، ۳۰ گرم تخم هویج را اول با آب سرد خوب بشورد، بعد ۲۰ دقیقه با آب تازه جوشانده و بگذارد دم بکشد، بعد با نبات بخورد. البته لازم به توصیه اکید است که اینها همه مواردی است که از دیرباز به صورت نسل به نسل منتقل شده و لزوما جنبه صحیح علمی ندارند.

برای تقویت اسپرم مرد هم برخی متخصصین طب سنتی معتفدند که مرد باید مقداری تخم هویج و تخم آلبالو (از هر کدام در حدود دو سه گرم) را با هم مخلوط کرده، بکوبد و  سپس با مقداری عسل مخلوط کرده و به مدت ۶۰ روز (روزی یکبار) مصرف کند.

 

خواص گیاه زوفا .مشکلات تنفسی ریویی سرفه

همه خواص زوفا + کاربرد، مضرات و فواید عرق گیاه Hyssop

زوفا یکی از گیاهان دارویی است که خواص و فواید بسیازی برای سلامت بدن دارد. زوفا گیاهی یک‌ساله است و در کنار جاده‌ها رشد می‌کند. زوفا شبیه به سایر اعضای خانواده نعناع بوده و روغن این گیاهی دارویی بویی شبیه به بوی کافور دارد. بوته‌های زوفا بلند و باریک بوده و برگ‌های این گیاه دارویی وارونه هستند.


گیاه زوفا چیست؟

گیاه زوفا از دسته گیاهان دارویی دارای رنگ بنفش است که در درمان سرماخوردگی، درمان درد گلو، تقویت ایمنی بدن و افزایش گردش خون مورد استفاده قرار می گیرد. کاربرد، خواص، عوارض و مضرات این گیاه از تیره نعناعیان، مورد توجه افراد است.

گیاه زوفا یک گیاه درمانی محسوب می‌شود که رنگ بنفش دارد و در سرزمین‌های بومی مدیترانه رشد می‌کند. این گیاه دارای ساقه و برگ‌های درمانی نیز است. بعضی از آنها در تهیه صابون‌ها و انواع سس‌ها نیز کاربرد دارند. گیاه زوفا در درمان بیماری‌ها و سلامت بدن انسان مؤثر است اما مصرف افراطی آن عوارض زیادی را در پی دارد.

زوفا در ماه ژوئن تا اکتبر با گل‌های به رنگ بنفش خود که بسیار معطر هستند حشرات را جذب می‌کنند برخی از انواع زوفا دارای گل‌هایی به رنگ سفید یا صورتی هستند. برگ‌ها و ساقه زوفا دارای ترکیبات فعال زیستی مانند رزماریین و اسیدهای کافئیک همراه با پینانیون، بتا پینن، لیمونن، پینوآموفون و ایزوپینوکامپون، تانن، گلیکوزید (دیوزیم)، فلاونوئیدها و مروبین هستند. از جمله خواص زوفا برای بدن می‌توان از مواردی مانند درمان درد عضلانی، افزایش گردش خون، تقویت ایمنی، درمان سرماخوردگی و گلودرد یاد کرد.

مصرف زوفا و خواص و مضرات آن

نحوه مصرف گیاه زوفا

از گیاه زوفا قرن‌ها است که در پزشکی سنتی و گیاهی برای درمان بسیاری از مشکلات و بیماری‌ها استفاده می کنند. از زوفا به عنوان حشره کش‌ها، دافع حشرات و پدیکولیکید (ریشه کن کننده شپش) استفاده می‌کنند. از عصاره گیاه زوفا به عنوان رایحه و عطر در صابون‌ها و عطرها و به عنوان طعم دهنده در سس، پودینگ و آب نبات مورد استفاده قرار می‌دهند.

از دیگر روش‌های استفاده از زوفا مصرف دم کرده زوفا است. برای تهیه دم کرده زوفا کافی است پنجاه گرم برگ و شاخه‌های گل‌دار زوفا را در یک لیتر آب جوش ریخته و برای مدت زمان پانزده دقیقه دم کنید. مقدار مصرف این دم کرده زوفا به مقدار یک فنجان سه بار در روز است. علاوه بر دم کرده زوفا، از جوشانده زوفا نیز استفاده می‌کنند.

برای تهیه جوشانده زوفا کافی است مقدار پنجاه گرم برگ و سرشاخه‌های گل‌دار زوفا را در یک لیتر آبجوش دم کرده و برای مدت زمام سی دقیقه اجازه دهید به آرامی بجوشد. این جوشانده را برای کمپرس استفاده کنید. مقدار مصرف این جوشانده پنج تا ده قطره سه بار در روز مخلوط با آب است. برای تهیه ضماد زوفا باید گیاه زوفا را برای مدت زمان پانزده دقیقه در آب قرار داده تا خیس بخورد و سپس روی پارچه قرار دهید و آن را مورد استفاده قرار دهید. برگ‌های تازه گیاه زوفا را خرد کنید و آن را روی پوست خود قرار دهید. این یکی از راه‌های استفاده از گیاه زوفا و خواص بی‌نظیر آن است.

همه خواص زوفا + کاربرد، مضرات و فواید عرق گیاه Hyssop

خواص زوفا

گیاه داروی زوفا خواص و فواید فراوانی دارد. زوفا می‌تواند در درمان گلو درد و زوفا برای سرماخوردگی  موثر باشد، علاوه بر این زوفا می‌تواند موجب تقویت سیستم ایمنی بدن شده و از بدن در برابر بسیاری از بیماری‌های مزمن محافظت کند. زوفا می‌تواند موجب بهبود عملکرد قلب و دستگاه گوارش شود. گیاه دارویی زوفا دارای تاثیرات مثبت و مفیدی روی آسم، التهاب دستگاه ادراری و تحریک اشتها و وزوزگوش است.

زوفا می‌تواند موجب از بین رفتن انگل گوارش، افزایش گردش خون، درمان درد عضلانی و التهاب، تقویت معده، رفع نفخ شکم، درمان افسردگی، رفع صرع، افزایش اشتها، درمان تبخال، تسکین درد شکستگی، محافظت از بدن در برابر عفونت‌ها، کاهش درد و ناراحتی ناشی از نیش حشرات و از بین بردن استرس و اضطراب شود. در ادامه به بررسی برخی از خواص گیاه دارویی زوفا می‌پردازیم.

زوفا برای درمان آسم و عفونت‌های ریوی

زوفا دارای خواص ضد ویروسی و ضد التهابی است و به همین دلیل در درمان عفونت‌هایی مانند عفونت‌های ریه بسیار تاثیرگذار و مفید است. مصرف دم کرده زوفا همراه با عسل می‌تواند برای درمان بیماری‌هایی مانند آسم و تنگی نفس کمک کننده و تاثیرگذار باشد.

زوفا برای تقویت دستگاه گوارش

زوفا با از بین بردن انگل گوارشی می‌تواند به بهبود هضم غذا کمک کند. زوفا می‌تواند در درمان کولیک، گازهای معده و گوارش موثر و مفید باشد.  زوفا با از بین بردن انگل دستگاه گوارش موجب بهبود اشتها نیز می‌شود.

زوفا و سلامت دستگاه ادراری

زوفا موجب بهبود دفع ادرار شده و همچنین التهاب موجود در دستگاه ادراری را التیام بخشیده و از این طریق به سلامت دستگاه ادراری کمک می‌کند.

زوفا و تقویت سیستم ایمنی بدن

زوفا به دلیل داشتن آنتی اکسیدان‌ها در خود می‌تواند موجب پیشگیری و درمان بسیاری لز بیماری‌های مزمن شود. زوفا با تقویت سیستم ایمنی بدن، از بدن در برابر بسیاری از ویروس‌ها و باکتری محافظت کرده و در درمان سرماخوردگی بسیار موثر است. کمک به درمان درد گلو و درد‌های عضلانی از دیگر خواص فوق‌العاده این گیاه است.

زوفا و افزایش گردش خون

زوفا موجب افزایش و بهبود گردش خون در بدن و درنتیجه بهبود اکسیژن رسانی می‌شود.

زوفا و قاعدگی

زوفا می‌تواند در تسکین و رفع مشکلات پیش از قاعدگی مانند سندروم پیش قاعدگی و همچنین بهبود و رفع بدخلقی شود.

همه خواص زوفا + کاربرد، مضرات و فواید عرق گیاه Hyssop

مضرات زوفا

گیاه زوفا در کنار خواص و فواید بی‌نظیری که دارد در صورت زیاده روی در مصرف آن ممکن است مضرات و عوارضی را نیز برای شما به هم اه داشته باشد. زیاده روی در مصرف زوفا می‌تواند منجر به بروز عوارضی مانند افزایش خون، تشنج و آسیب‌های کبدی شود. همچنین مصرف زوفا برای خانم‌های باردار ممنوع است؛ زیرا موجب سقط جنین می‌شود. توصیه می‌شود که خانم‌های باردار نیز از مصرف زوفا خودداری کنند.

زوفا ممکن است موجب آلرژی و حساسیت شده که از جمله عوارض آلرژی‌زای این گیاه دارویی تورم پوستی و مشکلات تنفسی است. همچنین افرادی که مبتلا به فشار خون بالا هستند باید از مشرف زوفا پرهیز کنند زیرا زوفا موجب افزایش فشار خون می‌شود.

خواص دیگر زوفا

از نظر طب قدیم ایران، این گیاه  گرم و خشک است . اثربخشی گیاه زوفا در موارد زیر :

  • مشکلات کبدی و کیسه صفرا
  • مشکلات روده
  • سرماخوردگی
  • گلو درد
  • آسم
  • صرع
  • نرم کننده سینه
  • خلط آور
  • ادرار آور
  • عفونت مجاری ادراری (UTI).
  • نفخ شکم
  • قولنج
  • برطرف کننده افسردگی
  • افزایش اشتها
  • رفع کم خونی
  • التیام زخم  (برگ های آن را له کرده و روی زخم بگذارید)
  • شرایط پوستی (کبودی ، بثورات ، سوختگی ، سرمازدگی)
  • درمان تب خال ( این افراد باید دم کرده این گیاه را مصرف کنند)
  • درد شکستگی را می توان با کمپرس زوفا آرام کرد
  • HIV/AIDS
  • درد های قاعدگی
  • نوشیدن زوفای جوشیده با عسل و گیاه سداب به کسانی کمک می کند که به سرفه های شدید، تنگی نفس مبتلا هستند.
  • افراد مبتلا به رماتیسم و کسانی که نفسشان با همراه با خس خس است می توانند از این نوشیدنی استفاده کنند.
  • این گیاه همراه با عسل کرم های داخل شکم را می کشد.

فواید و مضررات پرک لیمو عمانی

پرک لیمو عمانی خانگی + نحوه استفاده آن در آشپزی در منزل

لیمو عمانی پرک شده به عنوان یک چاشنی بسیار عالی و مفید در تهیه غذای ایرانی‌ها و مردم مناطق خاورمیانه استفاده می‌شود.پرک لیمو عمانی از خشک شدن و آسیاب شدن لیمو عمانی بدست می‌آید. کاربرد پر لیمو بیشتر برای مصارف غذایی استفاده دارد در واقع پر لیمو جایگزین مناسبی برای لیمو است.

پرک لیمو عمانی خانگی  و خواص آن + نحوه استفاده آن در آشپزی در منزل چگونه است؟

پر لیمو خوش طعم تر از لیمو عمانی است زیرا در آن پوست لیمو وجود ندارد و تلخی آن تا حدی گرفته شده است. پر لیمو بیشتر در قورمه سبزی، قیمه، خورش بادمجان یا هر غذای دیگری که نیاز به چاشنی ترشی دارد مصرف می شود.لیموعمانی از نظر کلسیم و پتاسیم بسیار غنی است و خاصیت آنتی اکسیدانی ضدسرطان دلیل محبوبیت آن شده است.پرک لیمو عمانی سبزدانه را می توان در تهیه انواع خورش ها(قیمه و قورمه سبزی)،شربت و دمنوش استفاده نمود و طعمی عالی را تجربه نمود.

پر لیمو عمانی چیست و چه خواص و کاربردی دارد؟

خواص و مزایای لیمو عمانی چیست؟

لیمو عمانی و به‌طبع آن پر لیمو عمانی خواص متعددی دارد. استفاده از این خشکبار لذیذ و خوش‌عطر و خوش‌طعم تنها در غذاهای ایرانی یا عربی رایج نیست، بلکه از لیمو عمانی در دمنوش‌ها و چای‌های مختلف نیز استفاده می‌شود. دمنوش‌ها یا چای‌هایی که گاهی با نبات زعفرانی یا نبات خانگی همراه می‌شوند. استفاده از پر لیمو در چای یا دمنوش راحت‌تر و ساده‌تر از مصرف خود لیمو بوده و طعم بهتری نیز خواهد داد. از آنجا که لیمو عمانی خواص دارویی و درمانی متعددی دارد، استفاده از آن به‌صورت دمنوش نیز زیاد دیده می‌شود. برخی از خواص و مزایای لیمو عمانی عبارتند از:


پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقیلیمو عمانی منبع غنی از پتاسیم است که به پمپاژ خون کمک کرده و به‌این ترتیب به عملکرد بهینه و حفظ سلامت قلب کمک می‌کند. این خشکبار باعث کاهش فشار خون و کاهش کلسترول می‌شود. از دمنوش لیمو عمانی یا ترکیب این دمنوش با برخی گیاهان دارویی برای کنترل فشار خون بالا استفاده می‌شود.

پرک لیمو عمانی بدون پوسته و تخم در بسته بندی 100 گرمی


بهبود عملکرد دستگاه گوارش

لیمو عمانی به‌طور کلی عملکرد دستگاه گوارش را تنظیم می‌کند. به‌این ترتیب که هم برای درمان یبوست مفید است و هم درمان اسهال. این خشکبار مفید ضمن تنظیم حرکات روده، معده را نیز تقویت کرده و مانع از ابتلا به بیماری‌های معده خواهد بود.

خواص ضد سرطانی 

لیمو عمانی مانند یک آنتی‌بیوتیک ضعیف طبیعی مانع از تقسیم سلولی در رده‌های سلول سرطانی می‌شود و از تغییر DNA سلولی و تبدیل آن‌ها به سلول سرطانی جلوگیری می‌کند.

خاصیت سم‌زدایی

لیمو عمانی هم‌زمان با تنظیم عملکرد دستگاه گوارش، با خواص ضدباکتریایی خود، سیستم گوارش را سم‌زدایی کرده و مواد و باکتری‌های مضرر و زائد را از بدن خارج می‌نماید.

حاوی مواد معدنی متفاوت

لیمو عمانی را باید یک منبع غنی از مواد معدنی متفاوت دانست. اسیدفولیک، اسید آمینه، کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر و پتاسیم بخشی از این مواد معدنی مفید و مورد نیاز بدن محسووب می‌شوند.

حاوی ویتامین C و B و D

لیمو عمانی سرشار از ویتامین‌های سی، بی و دی است که برای بدن بسیار ضروری و مفیدند و کمبود آن‌ها مشکلات متعددی را ایجاد می‌کند. وجود ویتامین D در این ماده غذایی به بهبود سیستم ایمنی بدن، پیشگیری از پوکی استخوان و تقویت دندان‌ها کمک می‌کند. ویتامین C نیز ضمن کمک به سیستم ایمنی بدن، مقاومت بخش‌های مختلف را دربرابر عوامل بیماری‌زا افزایش می‌دهد. ویتامین B هم در بهبود استرس و اضطراب و آرامش اعصاب و روان موثر است.

بنابراین باید لیمو عمانی را یکی از مفیدترین مواد غذایی مورد استفاده در آشپزخانه‌های ایرانی و داروخانه‌های سنتی و گیاهی دانست. از آنجا که پر لیموعمانی تمامی این مواد و خواص را درخود دارد، به‌دلیل مصرف آسانتر و راحت تر گزینه‌‌ی بهتری محسوب می‌شود.

سخن پایانی

درنهایت باید گفت، اگر قصد استفاده از لیمو عمانی به‌عنوان دمنوش یا چاشنی غذا را دارید، احتمالا با پر لیمو عمانی تجربه بهتری را نسبت به لیمو عمانی کامل به‌دست خواهید آورد. البته که استفاده از لیمو عمانی کامل نیز گاهی به زیبایی غذا و حفظ ظاهر سنتی آن کمک می‌کند.